AntGO Karavan Fiat Ducato 2018

2200
Günlük
AntGO Karavan Fiat Ducato 2018
  • Dizel
  • Manuel
  • Dijital
  • lt

ARAÇ HAKKINDA

AntGO Karavan ile yolları eviniz haline getirebilir, tatil deneyimini en konforlu ve özel şekilde geçireceğiniz karavan seyahatinizi deneyimleyebilirsiniz. Hijyenik koşullarda, tüm gerekli tedbirlerin alındığı bir karavan kiralama hizmeti sunan AntGO Karavan ile yolculuk ederken, özgürlüğün tadını çıkaracak, doğayla bütünleşmenin nasıl bir his olduğunu yeniden anlayacaksınız.

Ülkemizin doğasının çok uygun olmasına rağmen, tatil dendiğinde akla ilk gelenler; oteller, yazlıklar veya ev kiralama gibi alternatifler olsa da özellikle de doğa ile iç içe tatil yapmak adına tercih edilebilecek en iyi alternatif karavan kiralamaktır. Yaz kış demeden seyahat etmeye uygun olan AntGO Karavan, konforlu ve çok özel bir camping deneyiminin anahtarıdır.


Karavanımız Fiat Ducato 2018 modeldir.

● Buzdolabı

● TV

● Araç Kliması

● Dizel 

● Manuel 

● 3+1 Kişilk 

● Ocak 

● Geri Görüş Kamerası

 

  

 

  

  

       


AntGO model karavanlar daha ergonomik yapıya sahip olması ile sürüşü daha kolaydır.

AntGO Karavan’ın içerisine yatak, tuvalet/banyo, mutfak gibi yaşam modülleri eklenerek dönüştürülmüş halidir. Çekiş sağlayacak herhangi bir araca ihtiyacı olmaz. 2–4 kişilik seyahatler için uygundur. Ulaşım ve konaklamanın tek bir araç ile yapılmasına olanak sağlar.